Abonneren

Bovendien geven we een GRATIS boek voor nieuwe abonnees! Kies uit:

Schermafbeelding 2014-10-01 om 13.25.39

Het boek ‘Hoe nu verder – 65 jaar Nederlandse ontwikkelingssamenwerking’ is samengesteld door Stefan Verwer, Lau Schulpen en Ruerd Ruben en bevat persoonlijke bijdragen van belangrijke spelers in het Nederlandse ontwikkelingsdebat: beleidsmakers, politici, wetenschappers, journalisten en directeuren van ontwikkelingssamenwerking. Zij geven geen kant-en-klare oplossingen, maar analyseren ontwikkelingssamenwerking vanuit Nederlands en mondiaal perspectief.
Schermafbeelding 2015-01-05 om 22.01.17

Reframing the Message is een weergave van het journalistieke debat rond de beeldvorming over OS, waarmee Wilde Ganzen en Vice Versa het onderwerp wilden verdiepen en de discussie een stap verder brengen.

 

 

 

Soort abonnement

 DOORLOPEND JAARABONNEMENT - (automatische incasso) Kosten: 41,25 euro. DOORLOPEND JAARABONNEMENT - (factuur) Kosten: 46,25 euro. STUDENTENABONNEMENT - Kosten: 21,95 euro (op vertoon van een kopie van je inschrijvingsbewijs). ORGANISATIEABONNEMENT - Kosten 58,30 euro Organisaties kunnen zich hieronder aanmelden of contact opnemen met [email protected] over een organisatieabonnement.


Voorletters*

Achternaam*

Aanhef

 Dhr. Mevr.


Straatnaam + Huisnummer

Postcode

Woonplaats

Telefoon

E-mailadres

IBAN rekeningnummer

Plaats Bank

Ik wil graag het volgende boek ontvangen.

 Reframing the Message van Siri Lijfering 65 jaar Nederlandse ontwikkelingssamenwerking van Stefan Verwer, Lau Schulpen en Ruerd Ruben Handboek Buitenlandjournalistiek, samengesteld door Stefan Verwer


Nieuwsbrief

 Ja, ik wil ook de nieuwsbrief ontvangen.

Hoe bent u op de hoogte gebracht van de mogelijkheid om een abonnement op Vice Versa te nemen?

 via de website www.viceversaonline.nl via een advertentie via het blad zelf via een vriend of collega

Abonnementsvoorwaarden

 Ja, ik ga akkoord met de abonnementsvoorwaarden van Vice Versa

Abonnementsvoorwaarden Vice Versa

NB: Extra informatie over verzendingen naar het buitenland: U betaalt 15 euro per jaar meer als u buiten Nederland in Europa woont. Buiten Europa bedragen de extra kosten 25 euro per jaar. Als u uw bank niet in Nederland heeft, kunnen wij niet automatisch incasseren en sturen wij u een factuur.

Ontvang als Vice Versa abonnee bovendien 10 % korting op MDF cursussen!

MDF-TC-logo-4MDF Training & Consultancy (MDF) daagt uit, verbindt en stimuleert. Check de cursussen op www.mdf.nl.

N.B. De korting geldt ook voor reeds bestaande abonnees! De korting is zowel geldig voor particuliere abonnees als voor medewerkers van een organisatie die een gezamenlijk abonnement op Vice Versa hebben afgesloten (de korting geldt in dat geval per abonnement). 

De korting is van toepassing op alle cursussen op het hoofdkantoor van MDF in Nederland. Ga voor de voorwaarde naar de sponsorpagina van MDF.