Abonneren

Ontvang een boek naar keuze:

Schermafbeelding 2014-10-01 om 13.25.39

Het boek ‘Hoe nu verder – 65 jaar Nederlandse ontwikkelingssamenwerking’ is samengesteld door Stefan Verwer, Lau Schulpen en Ruerd Ruben en bevat persoonlijke bijdragen van belangrijke spelers in het Nederlandse ontwikkelingsdebat: beleidsmakers, politici, wetenschappers, journalisten en directeuren van ontwikkelingssamenwerking. Zij geven geen kant-en-klare oplossingen, maar analyseren ontwikkelingssamenwerking vanuit Nederlands en mondiaal perspectief.

Schermafbeelding 2015-01-05 om 22.01.17Reframing the Message is een weergave van het journalistieke debat rond de beeldvorming over OS, waarmee Wilde Ganzen en Vice Versa het onderwerp wilden verdiepen en de discussie een stap verder brengen.

 

 

 

HandboekBuitenlandjournalistiek-270x419-193x300

Het Handboek Buitenlandjournalistiek biedt inspiratie en praktische tips voor journalisten die hun eerste stappen willen zetten op het vlak van de buitenlandjournalistiek. Die naar verre oorden willen reizen om de Nederlandse mediaconsument te informeren over hetgeen zich afspeelt aan de andere kant van de wereld. Daarnaast is het boek een pleidooi om te blijven investeren in goede buitenlandjournalistiek.

 

 

Hoe word ik abonnee? 

  • Klik hier als je een doorlopend jaarabonnement wilt op Vice Versa met een automatisch incasso voor 41,25 per jaar.
  • Klik hier als je een abonnement met factuur wilt op Vice Versa voor 46,25 per jaar.
  • Klik hier als je je met je organisatie wilt abonneren op Vice Versa voor 58,50 euro per jaar.
  • Ben je student? Dan krijg je korting. Klik hier als je je wilt aanmelden voor een studentenabonnement voor 21,95 euro per maand.

Je krijgt een menu’tje te zien met de boeken die je kunt kiezen. Klik op het abonnement met het boek naar keuze… en je krijgt de Vice Versa door je brievenbus

NB: Extra informatie over verzendingen naar het buitenland: U betaalt 15 euro per jaar meer als u buiten Nederland in Europa woont. Buiten Europa bedragen de extra kosten 25 euro per jaar. Als u uw bank niet in Nederland heeft, kunnen wij niet automatisch incasseren en sturen wij u een factuur.

Ontvang als Vice Versa abonnee bovendien 10 % korting op MDF cursussen!

MDF-TC-logo-4MDF Training & Consultancy (MDF) daagt uit, verbindt en stimuleert. Check de cursussen op www.mdf.nl.

N.B. De korting geldt ook voor reeds bestaande abonnees! De korting is zowel geldig voor particuliere abonnees als voor medewerkers van een organisatie die een gezamenlijk abonnement op Vice Versa hebben afgesloten (de korting geldt in dat geval per abonnement). 

De korting is van toepassing op alle cursussen op het hoofdkantoor van MDF in Nederland. Ga voor de voorwaarde naar de sponsorpagina van MDF.