Wilde Ganzen: Trainingen Particulier Initiatief

  • Datum:
  • 22/11/2012 - 23/11/2012
  • Tijd:
  • 00:00
  • Locatie:
  • Congrescentrum De Tamboer
  • Hoofdstraat 17, 7902 EA
  • Hoogeveen
Beschrijving:

Wilde Ganzen biedt trainingen voor Particulier Initiatief: Investeren in ontwikkeling.

Ondersteunt u een project in een ontwikkelingsland? Heeft u al enige projectervaring en wilt u de kwaliteit van uw project verbeteren? Dan is dit programma zeker interessant voor u!

Training Fondsenwerving Hier en Daar (2 dagen)
Tijdens deze inspirerende training doet u kennis en vaardigheden op die helpen bij de fondsenwerving in Nederland én bij de ondersteuning van de fondsenwerving door de lokale partner ter plekke.

26 -  27 april                 (Nijmegen, Kolpinghuis)

27 – 28 september       (Amsterdam, The Hub)

22 – 23 november        (Hoogeveen, Congrescentrum De Tamboer)

U kunt zelf kiezen welke onderdelen van het programma het beste bij u passen of contact met ons opnemen door te mailen naar [email protected].

Voor meer informatie ga naar de website van Wilde Ganzen.

Kaart wordt geladen...
Agenda:
23 november 2015
Green Finance Academy

Banken en bedrijven tonen steeds vaker interesse in het financieren van groene projecten of ontwikkelingsprogramma’s. Maar zij gaan niet zomaar met ieder project in zee. Met een vijfdaagse cursus helpt de nieuwe Green Finance Academy projectleiders hun projecten zo in te richten dat deze rendabel zijn en daarmee aantrekkelijk voor financiers.

25 november 2015
Conference on Climate and Developing Countries

On November 25, HIER Climate Bureau is organizing the 8th Conference on Climate and Developing Countries. In the week before COP 21 in Paris, this event will bring together people from NGO’s, the academic world, policy makers and the private sector that have an interest in the topics of climate change adaptation and mitigation in developing countries. The program will consist of a plenary session and six workshops.

25 november 2015
‘Up close and Personal’

Kom op 25 november naar Humanity House voor het event ‘Up close and Personal’, met onder andere New Dutch Connections over de inzet van theater en journalist Manon Stravens over de rol van de media. Verder bijdragen van (onder voorbehoud) wetenschapper & politiek filosoof Femke Kaulingfreks en Anne Dijk, directeur van het islamitisch kennisinstituut FAHM.

25 november 2015
Crisis Watch: noodhulp binnen Europa

DEBAT – Hoe kan de humanitaire hulp aan vluchtelingen op Europees grondgebied beter georganiseerd worden? En welke verantwoordelijkheid ligt hiervoor bij de (internationale) hulporganisaties? Deze vragen staan centraal in deze Crisis Watch.

9 december 2015
Middag van het Evalueren

2015 is het International Year of Evaluation. Hoe staan we er eigenlijk voor met het gebruik van evidence in de Nederlandse sector van internationale ontwikkelingsorganisaties? Gebruiken wij de kracht van evaluatie op de juiste manier? En zo niet, hoe kan dat beter? Tijdens de Middag van het Evalueren slaan we de handen ineen om deze vragen te beantwoorden met beleidsmakers van internationale ontwikkelingsorganisaties, wetenschappers en andere professionals uit het werkveld.